Aanwijzingsbesluit buitengewoon opsporingsambtenaar gemeente Montferland juli 2024

DeMontferlandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanwijzingsbesluit buitengewoon opsporingsambtenaar gemeente Montferland juli 2024.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester respectievelijk het college van burgemeester en wethouders, ieder voor zover het zijn bevoegdheid als bestuursorgaan betreft;Gelet op artikel 18.6. van de omgevingswet, artikel 5:11 van de Algemene wet bestuursrecht, artikel 142, lid 1 onder c en lid 2 van het Wetboek van Strafvordering, de Beleidsregels Buitengewoon Opsporingsambtenaar vastgesteld door de Minister van Justitie en Veiligheid en het in de gemeente vigerende handhavingsbeleid; Overwegende dat het wenselijk is te voorzien in de formele aanwijzing van een buitengewoon opsporingsambtenaar die met het toezicht op de naleving van het bepaalde bij of krachtens enig wettig voorschrift is belast;BESLUITEN:De volgende persoon die werkzaam zal zijn als buitengewoon opsporingsambtenaar met ingang van vermelde ingangsdatum formeel aan te wijzen als dusdanig en te belasten met het houden van controles op de naleving van hetgeen is gesteld bij of krachtens:I.alle wetten genoemd in de domeinlijst als bedoeld in artikel 1 van de Regeling Domeinlijsten van de betreffende buitengewoon opsporingsambtenaar;II.de volgende verordeningen/wetten met de bijbehorende regels:a.Omgevingswet;b.Wet kwaliteitsborging;c.Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (in geval van overgangsrecht);d.Wet basisregistratie personen;e.Woningwet;f.Huisvestingswet 2014 dan wel Huisvestingsverordening van de gemeente Montferland;g.Algemene plaatselijke verordening Montferland;h.Afvalstoffenverordening van de gemeente Montferland;i.Marktverordening van de gemeente Montferland;j.Alcoholwet;k.Wet op de kansspelen;l.Winkeltijdenwet dan wel Verordening winkeltijden Montferland.Naam: de heer BuijtenhuijsFunctie: buitengewoon opsporingsambtenaarMet ingang van: 1 augustus 2024Met inachtneming van de navolgende bepalingen:Artikel 1De aanwijzing als buitengewoon opsporingsambtenaar geschiedt tot wederopzegging dan wel tot beëindiging van de arbeidsovereenkomst.Artikel 2Dit besluit treedt in werking op de dag na de dag van bekendmaking. Bekendmaking geschiedt door toezending van dit besluit aan betrokkene en middels publicatie in het elektronisch gemeenteblad. Deze aanwijzing geldt voor het gehele grondgebied van de gemeente Montferland.Tot slot: In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming is besloten geen voornamen/voorletters, geboortedatum en/of geboorteplaats in dit aanwijzingsbesluit op te nemen.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleidRecht | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2024.

Dit artikel verscheen op deMontferlandgids.nl op 20-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Montferland, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deMontferlandgids.nl
Redactie deMontferlandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Montferland
  2. stcrt-2024-24252

Gerelateerde berichten