Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie N812 tussen Babberich en Bievankweg (gemeenten Zevenaar en Montferland)

DeMontferlandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie N812 tussen Babberich en Bievankweg (gemeenten Zevenaar en Montferland).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een ontheffing verleend voor compensatie herplantplicht op grond van de Wet natuurbescherming ten behoeve van het herplanten op een andere locatie om daarmee te voldoen aan de herplantplicht inzake kap bij de aanpak van de N812 tussen Babberich en de Bievankweg te Didam. Mogelijkheid van inzienHet besluit en bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na de publicatiedatum in te zien. Op verzoek sturen wij u kopieën van de stukken toe. Neem hiervoor contact op met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99.U kunt de stukken ook op afspraak inzien in het Provinciehuis. Ook hiervoor neemt u contact op met het Provincieloket. In alle gevallen vermeldt u het zaaknummer 2023-007778.BeroepBelanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn beroep instellen tegen het besluit. Vermeld hierbij het zaaknummer 2023-007778. Onderaan het besluit leest u hier meer over.Wilt u meer weten?Bel het Provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deMontferlandgids.nl op 24-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Montferland, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deMontferlandgids.nl
Redactie deMontferlandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Montferland
  2. prb-2024-7337

Gerelateerde berichten