Bekendmaking: Verordening op de gemeentelijke adviescommissie cultureel erfgoed Montferland

DeMontferlandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bekendmaking: Verordening op de gemeentelijke adviescommissie cultureel erfgoed Montferland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde van artikelen 108 en 149 van de Gemeentewet en afdeling 17.2 van de Omgevingswet bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 4 november 2021 heeft vastgesteld de ‘Verordening op de gemeentelijke adviescommissie cultureel erfgoed Montferland.De verordening treedt in werking op 1 januari 2024 (inwerkingtreding Omgevingswet). Intrekking oude regelingBij het besluit van de raad van 4 november 2021 tot vaststelling van de Verordening op de gemeentelijke adviescommissie cultureel erfgoed Montferland, is bepaald dat de Verordening op de monumentencommissie Montferland 2016, vastgesteld bij besluit van de raad op 29 september 2016, vervalt op de datum waarop de Verordening op de gemeentelijke adviescommissie cultureel erfgoed Montferland in werking treedt.Deze verordening met de daarbij behorende toelichting ligt voor een ieder tijdens openingstijden bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Didam, Bergvredestraat 10 ter inzage en is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website onder ‘Bestuur en Organisatie’ en vervolgens ‘Verordeningen’ (www.overheid.nl).

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleidCultuur en recreatie | Organisatie en beleidRuimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deMontferlandgids.nl op 03-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Montferland, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deMontferlandgids.nl
Redactie deMontferlandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Montferland
  2. gmb-2024-53943

Gerelateerde berichten