Wijzigingen in ontwerp-wegenlegger Montferland

DeMontferlandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Wijzigingen in ontwerp-wegenlegger Montferland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

College van Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een ontwerp van wijzigingen behorend bij de ontwerp wegenlegger hebben opgemaakt.In de wegenlegger wordt vastgelegd welke wegen openbaar zijn en wie de onderhoudsplicht daarvan heeft van alle wegen buiten de bebouwde kom. Naar aanleiding van eerder ingebrachte zienswijzen tegen de ontwerp wegenlegger is er aanleiding om wijzigingen op te nemen in de ontwerp wegenlegger.TerinzageleggingDe ontwerp-wegenlegger met het ontwerp van wijzigingen ligt voor iedereen ter inzage van 15 januari 2024 tot 27 februari 2024 op het gemeentehuis, Bergvredestraat 10, 6942 GK Didam en is in te zien via www.overheid.nl.ZienwijzenEventuele zienswijzen tegen het ontwerp van wijzigingen kunnen schriftelijk bij ons college worden ingediend. De ingediende zienswijzen worden bij de ontwerp-wegenlegger en het ontwerp van wijzigingen voor iedereen ter inzage gelegd. Eveneens bestaat de mogelijkheid om mondeling een zienswijze tegen de ontwerp-wegenlegger in te dienen. Deze zienswijze zal in een verslag worden opgenomen en bij het ontwerp ter inzage worden gelegd.Vragen?Inlichtingen kunnen worden verkregen bij de heer E. Bouwman, email e.bouwman@montferland.info of via 0316 291 391.Didam, 12 januari 2024.Burgemeester en wethouders van Montferland

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleidVerkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deMontferlandgids.nl op 16-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Montferland, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deMontferlandgids.nl
Redactie deMontferlandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Montferland
  2. gmb-2024-15716

Gerelateerde berichten